GOJON Auto Palletizing Machine og Auto Pallet Removing Machine leverer til Sør-Amerika

Den 25. oktober 2022 ble en container fullastet på GOJON-verkstedet.GOJONsAutomatisk palleteringsmaskin, Automatisk pallfjerningsmaskinvil bli levert til Chile problemfritt.

Sør-Amerika 1
Sør-Amerika 2

Covid-19 fortsetter rundt om i verden, noe som blokkerte mange muligheter for utenrikshandel med kunder, men GOJON opprettholder fortsatt en jevn vekst i salget.I de siste månedene har GOJONs intelligente utstyr som f.ekshele fabrikklogistikksystemet, automatisk bølgepapp-transportørsystemble levert til Hviterussland, Thailand, Chile og andre land.

Sør-Amerika 3
Sør-Amerika 4

For å fremme intellektualisering avbølgepappmarkedet, GOJON vil være forpliktet til utenlands markedsføringspromotering.La oss jobbe sammen for å komme oss gjennom denne tøffe tiden, vi bør tro at den lyse fremtiden kommer snart.GOJON vil fortsette å yte den beste servicen til en rimelig pris til alle kunder, og forventer å utvikle seg med kunder på grunnlag av langsiktig vinn-vinn-situasjon.

Sør-Amerika 5
Sør-Amerika 6

GOJONs intelligente utstyr kan effektivt spare arbeidskraft og materielle ressurser, og dermed forbedre effektiviteten og produksjonskapasiteten.GOJON leverer ikke bare utstyr av god kvalitet, men også utmerket service - GOJONs ingeniører vil hjelpe til med å utføre installasjon og feilsøking, eventuelle problemer kan oppstå under bruk, du kan kontakte oss, vi løser i tide.

Sør-Amerika 7
Sør-Amerika 8

Den siste oktober høster vi lykke i det travle!Alle gjør sin egen jobb, opptatt i rekkefølge, fra produksjon og prosessering til fabrikken levering av operasjonen er i god orden, kvalitet og kvantitet for å fullføre bestillingen, for hver stoler på selskapets kunder til å levere et tilfredsstillende svar.

Velkommen til å besøke Gojon og forhandle.


Innleggstid: Nov-01-2022